Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Οriflame: Βeauty wonder oil

Από το περασμένο καλοκαίρι και έχοντας υποκύψει στην προπαγάνδα των εταιρειών απέκτησα μια καινούρια εμμονή: τα λαδάκια! Στην αγορά κυκλοφορούν πάρα πολλά, για τα μαλλιά, για το πρόσωπο, για το σώμα. Σίγουρα δεν είναι όλα τόσο αποτελεσματικά και σίγουρα κάποια από αυτά είναι υπερεκτιμημένα. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι προσφέρουν οφέλη στα μαλλιά και το σώμα μας.
Αυτό που εγώ ζητάω από ένα έλαιο φροντίδας είναι 
  • να είναι πολυχρηστικό, να μπορεί, δηλαδή,  να χρησιμοποιηθεί και στα μαλλιά και στο σώμα 
  • να απορροφάται γρήγορα 
  • να έχει ωραίο και διακριτικό άρωμα
  • και, φυσικά, να μου προσφέρει αυτό που υπόσχεται
Τελευταία μου αγορά σε λαδάκι ήταν το beauty wonder oil της Οriflame από τη σειρά Swedish Spa. Πρόκειται για ένα απαλυντικό θρεπτικό έλαιο, κατάλληλο για τα μαλλιά και το σώμα. 
Το απλώνω στα μαλλιά μου πριν το λούσιμο (κυρίως στις άκρες) και έχω παρατηρήσει διαφορά. Να σημειώσω εδώ ότι -παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιώ μάσκα μαλλιών σε κάθε σχεδόν λούσιμο- οι άκρες τους ήταν αρκετά ξηρές. Το συγκεκριμένο λαδάκι αφήνει τα μαλλιά μου ανάλαφρα και μαλακά και φεύγει πολύ εύκολα με το λούσιμο. 
Επίσης, αν χρησιμοποιηθεί στο σώμα, σε νωπή επιδερμίδα μετά το ντους, αφήνει το δέρμα απίστευτα μαλακό (ιδανικό για τους αγκώνες), καταπολεμά τη ξηρότητα και δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Τέλος, το έχω χρησιμοποιήσει και στα νύχια και τα πετσάκια μου.
 Γενικά, το θεωρώ αρκετά αξιόλογο, με μια μόνο επιφύλαξη για το άρωμά του που είναι λίγο περίεργο, όχι όμως έντονο και απωθητικό. Σε όσες χρησιμοποιούν καλλυντικά της Oriflame θα συνιστούσα να το δοκιμάσουν, ειδικά αν το πετύχουν σε προσφορά! 

1 σχόλιο:

  1. Εχω και εγώ μια εμμονή με τα λαδάκια και χρησιμοποιώ και στο προσωπο,κ στα μαλλιά και στο σώμα αλλα δεν εχω βρεί ακόμα κάποιο να μου τα καλύπτει ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή