Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Διεσταλμένοι πόροι

Οι μεγάλοι πόροι στο πρόσωπο είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές από εμάς. Συχνά, αφού ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ μας, κοιτάμε στον καθρέπτη υπερήφανες το αποτέλεσμα και ξαφνικά έρχεται να μας χαλάσει τη διάθεση αυτή η ανομοιομορφία στη μύτη, στα μάγουλα ή στο μέτωπο..
Σίγουρα οι ανοιχτοί πόροι είναι ενοχλητικοί, αλλά είναι μια φυσιολογική κατάσταση της επιδερμίδας!   Από την προσωπική μου εμπειρία θεωρώ ότι μερικοί τρόποι για να βελτιώσουμε την εικόνα τους είναι: 
  • ο καλός καθαρισμός
  • η απολέπιση
  • το κρύο νερό
  • η αποφυγή λιπαρών κρεμών 
  • και η χρήση προϊόντων που ελέγχουν τη λιπαρότητα

Μια από τις χριστουγεννιάτικες αγορές μου ήταν το balm Porefessional από την Benefit. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό balm που μειώνει την εμφάνιση των πόρων και προσφέρει μια πιο λεία και ομοιόχρωμη επιδερμίδα. Το χρησιμοποιώ λίγο παραπάνω από ένα μήνα, αρκετά συχνά αλλά όχι σε καθημερινή βάση, και αυτό που σίγουρα διακρίνω είναι μια ματ όψη, (έχω λιπαρό δέρμα), μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ μου και εύκολη εφαρμογή του foundation. Στο θέμα των πόρων, τους μειώνει μεν αλλά δεν τους εξαφανίζει (εξάλλου, δεν υπόσχεται και κάτι τέτοιο..). Εκεί που απαιτείται προσοχή, όταν χρησιμοποιούμε τέτοιου είδους προϊόντα, είναι η ποσότητα: Χρειάζεται μια πολύ λεπτή στρώση, μόνο στα σημεία που υπάρχει το πρόβλημα!

Porefessional Benefit
Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου