Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Sleek contouring and blush pallette & BarryM Natural shadow & Blush Glow Palette

Γεια σας!
Μετά από πάρα πολύ καιρό, επανέρχομαι με ένα νέο blog post σχετικά με δύο προϊόντα μακιγιάζ που πρόσφατα απέκτησα και με έχουν κατενθουσιάσει!


Το πρώτο είναι μια γνωστή παλέττα της εταιρείας Sleek, την contouring and blush pallette, με πούδρα για contouring, για λάμψη και ρουζ. Η δική μου απόχρωση είναι η 372 fair και πραγματικά δεν έχω λόγια...και τα τρία προϊόντα απλώνονται εξαιρετικά και πάρα πολύ εύκολα, έχουν πολύ καλή απόδοση και διάρκεια και το αποτέλεσμα που αφήνουν είναι απόλυτα φυσικό. Η συσκευασία διαθέτει έναν πολύ εξυπηρετικό καθρέφτη και η τιμή της είναι μόλις στα 13,50 ευρώ. Μία αγορά που πιστεύω ότι αξίζει, όχι μόνο για την πολύ καλή ποιότητα του προϊόντος αλλά και για την πρακτικότητά του, αφού με μία μόνο παλέττα έχω ρουζ, λάμψη και σκίαση.Θα συνεχίσω με μια παλέττα σκιών της BarryM, την Natural shadow & Blush Glow Palette, σε καφέ αποχρώσεις. Περιέχει 4 σκιές με λάμψη και δύο ματ, μια ανοιχτόχρωμη μπεζ (είναι η δεύτερη από αριστερά) και μια καφέ (τρίτη από αριστερά), για κάτω από το φρύδι και για μείξη, αντίστοιχα. Επίσης, διαθέτει ένα ρουζ και δύο πινελάκια με σφουγγαράκι. Η συσκευασία είναι από σκληρό χαρτί, που κλείνει με μαγνήτη, αρκετά ασφαλής και περιποιημένη. Η απόδοση των σκιών είναι εξαιρετική, τις έχω δοκιμάσει όλες με βάση και κρατάνε στο μάτι μου ακέραιες σίγουρα 10 ώρες. Ίσως ένα μειονέκτημα, το οποίο όμως δεν μειώνει την αξία της παλέττας για μένα, είναι ότι θρυμματίζονται.Την αγόρασα 9 ή 9,5 ευρώ.


 


Και τα δύο προϊόντα τα προμηθεύτητα από το Bebeauty.gr. Τα έχω ξεχωρίσει από τη συλλογή μου, τα χρησιμοποιώ καθημερινά και με έχουν βολέψει πάρα πολύ! Μάλιστα είναι ιδανικά και για ταξίδια, αφού με δύο μόνο συσκευασίες έχω τόσα προϊόντα. Αξίζει να τα δοκιμάσετε και να τα αποκτήσετε!

Φιλιά
Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου