Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινή περιποίηση

Γεια σας αγαπημένες beautyfans!

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και ήρθε η ώρα για ένα post, σχετικά με όλα όσα χρειάζεται να έχουμε στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ. Δε θα αναφερθώ σε συγκεκριμένες εταιρείες, αλλά γενικά σε κάποια προϊόντα καλοκαιρινής περιποίησης και προστασίας από τη θάλασσα και τον ήλιο. Ξεκιναμε λοιπόν!

Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου -και όχι μόνο στην παραλία- είναι φυσικά μια καλή ανηλιακή κρέμα προσώπου, με όσο το δυνατόν υψηλότερο δείκτη προστασίας. Στην αγορά υπάρχει μια τεράστια ποικιλία, αναζητείστε αυτή που ταιριάζει στον τύπο της δικής σας επιδερμίδας και προστατευτείτε από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου!

#2 must have: ιαματικό νερό σε σπρέι ή απλό ροδόνερο! Μπορείτε να το έχετε στην τσάντα σας, στην παραλία ή να ψεκαστείτε μετά το ντους. Θα σας δροσίσει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας!


Ο ήλιος όμως δεν αφυδατώνει μόνο την επιδερμίδα! Μη ξεχάσετε να προστατεύσετε και τα μαλλιά σας με ένα αντηλιακό προϊόν για τα μαλλιά, που θα βρείτε σε κομμωτήρια, σε φαρμακεία και μεγάλα καταστήματα καλλυντικών.

Μετά τη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία, μη ξεχάσετε να φροντίσετε το σώμα σας! Απλώσετε ένα after sun προϊόν ή μια καλή ενυδατική σώματος, για να αποφύγετε τις ξηροδερμίες και το ξεφλούδισμα.

Last but not least: ενυδατικό χειλιών. Εξαιτίας του ήλιου και της θάλασσας, τα χείλια χρειάζονται εντατική περιποίηση, για να αποφύγουμε την ξηρότητα και τα ενοχλητικά σκασίματα. Ενυδατώστε τα με ένα καλό lip balm, με δείκτη αντηλιακής προστασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου