Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Avene, Αντηλιακή κρέμα προσώπου

Γεια σας πολυαγαπημένες μου beautyfans!! 
  Μετά από πολλά και δύσκολα προβλήματα, επιστρέφω σε εσάς και στο αγαπημένο μου blog με δυο θέματα: πρώτα, τις μεγάλες προσφορές της εταιρείας Apivita, που θα βρείτε σε ηλεκτρονικά και συμβατικά φαρμακεία αυτήν την εποχή και δεύτερον την αντηλιακή προσώπου της Avene, που απέκτησα πρόσφατα.
  

Την περασμένη, λοιπόν, εβδομάδα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου βρήκα το καθαριστικό gel της Apivita με πρόπολη και κίτρο μαζί με την τονωτική λοσιόν (σε κανονικό μέγεθος των 200 ml), με 16 ευρώ και τα δύο. Με την αγορά μου αυτή μου έδωσαν δωρεάν την μάσκα ενυδάτωσης της ίδιας εταιρείας με θαλάσσια λεβάντα. Για την μάσκα δεν ἐχω ακόμα σχηματίσει εικόνα, αλλά για όσες δεν έχετε ακόμα δοκιμάσει το καθαριστικό, σας προτείνω να το κάνετε και μάλιστα άμεσα, για να επωφελειθείτε των προσφορών της εταιρείας. Το συγκεκριμένο gel καθαρισμού είναι για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες, κάνει πλούσιο αφρό, καθαρίζει άψογα και αφαιρεί το μακιγιάζ. Έχει άρωμα εσπεριδοειδών και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και χωρίς ίχνος λιπαρότητας.
  Μαζί με αυτά, αγόρασα και την ανηλιακή προσώπου της Avene (και αυτή με κάποια έκπτωση, από 18,50 στα 12,50 ευρώ). Έχει δείκτη προστασίας 50 και την προτίμησα από αυτή της Apivita και του Korres για δύο λόγους: αρχικά, εμπιστεύτηκα τη φαρμακοποιό που με διαβεβαίωσε ότι είναι η λιγότερο λιπαρή και επίσης επειδή ήταν η μόνη με αντιοξειδωτική δράση. Η υφή της είναι πηκτή, αλλά απλώνεται πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει γυαλάδα ή να τη νιώθω "βαριά", όπως άλλες αντηλιακές που έχω. Το άρωμά της είναι ευχάριστο και διακριτικό και τη βρήκα σε συσκευασία με δώρο δείγμα της ενυδατικής προσώπου. Η Avene είναι μια εταιρεία που συμπαθώ και εμπιστεύομαι γενικότερα, καθώς ό,τι έχω πάρει δεν με έχει απογοητεύσει. 
Αυτά για την ώρα! Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια και να απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις σας!
Φιλιά
Ελένη

4 σχόλια:

  1. Καλώς ήρθες και πάλι!!!!!!!!!
    Μεγειά σου!Θέλω να δοκιμάσω αυτή την μάσκα από Apivita!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!! τη μασκούλα δεν την έχω δοκιμάσει πολλές φορές, αλλά όσες φορές την χρησιμοποίησα άφησε το δέρμα μου δροσερό και πολύ καλά ενυδατωμένο.

      Διαγραφή
  2. Δοκίμασα τόσα προϊόντα από την Avene! Είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες! Επίσης η αντηλιακή της είναι μια από τις πιο καλές που έχω δοκιμάσει μιας και μένα το δέρμα μου είναι λιπαρό. xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή