Κυριακή 28 Απριλίου 2013

L o v i e cosmetics

Γεια σας αγαπημένες μου! Σήμερα θα σας μιλήσω για τις χθεσινές -σαββατιάτικες- αγορές μου, που ήταν συγκρατημένες και για μια ακόμα φορά οικονομικές. Αποτελούνται από τέσσερα προϊόντα της εταιρείας Lovie. 


   Η Lovie είναι ελληνική εταιρεία, που κατασκευάζει τα προϊόντα της σε εργοστάσια της χώρας μας κι άλλων ευρωπαϊκών χωρών και τα οποία στην ελληνική αγορά διατίθενται σε ιδιαίτερα χαμηλές, και άρα προσιτές στις περισσότερες από εμάς, τιμές. Η εταιρεία δεν έχει δικά της καταστήματα, αλλά μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της σε τοπικά καταστήματα καλλυντικών ή μαγαζιά τύπου 1 ευρώ. 
  Από ένα τέτοιο κατάστημα αγόρασα κι εγώ για πρώτη φορά χτες καλλυντικά της εταιρείας. Δυστυχώς, στο συγκεκριμένο κατάστημα που επισκέφτηκα δεν υπήρχε μεγάλη ποικιλία, όμως ειδικά για όσες ζείτε στην Αθήνα, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, καθώς η εταιρεία προσφέρει πολλές επιλογές.
  Για δικές μου, λοιπόν, ανάγκες αγόρασα δυο σκιές, ένα ρουζ και ένα κραγιόν. Η πρώτη σκιά (Νο.27) είναι σε πράσινη απόχρωση. Αν περιοριστείτε στην εντύπωση που δίνει η σκιά από τη συσκευασία, θα νομίζετε ότι είναι ιδιαίτερα ιριδίζουσα, καθώς η επιφάνειά της είναι γεμάτη χρυσόσκονη. Ωστόσο αυτή καλύπτει μόνο το πρώτο στρώμα. Από την πρώτη κιόλας χρήση εξαφανίζεται, χωρίς βέβαια αυτό να κάνει τη σκιά ματ. Το χρώμα της είναι πολύ γλυκό και απαλό, χρυσοπράσινο θα το έλεγα, και εννοείται ότι όσες περισσότερες στρώσεις περαστεί τόσο πιο σκούρο και έντονο γίνεται το αποτέλεσμα.
  Δεύτερη αγορά ήταν η σκιά νούμερο 25. Αυτό που με έκανε να την αγοράσω ήταν ότι μου θύμισε πάρα μα πάρα πολύ την αγαπημένη μου satin taupe της mac. Η απόχρωσή της είναι καφέ με υποψίες γκρι και χρυσών τόνων. Ούτε κι αυτή έχει ματ αποτέλεσμα, ωστόσο επειδή δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, δε θα αφήσω τον ενθουσιασμό μου να με παρασύρει και επομένως δε θα επεκταθώ περισσότερο..
  Επόμενο προϊόν που επέλεξα ηταν ένα ροζ-κουφετί ρουζ (Νο. 18). Έχει πολύ καλή ματ απόδοση και χρειάστηκε να πάρω ελάχιστη ποσότητα με το πινέλο μου για να δώσω στα μάγουλά μου μια πολύ γλυκιά ροζ νότα!
  Ένα ακόμα σημείο που πρέπει να επισημάνω για τα παραπάνω προϊόντα είναι η ποσότητά τους. Τόσο οι σκιές όσο και το ρουζ είναι 4 γραμμάρια και μου κόστισαν 1,5 ευρώ το καθένα!
  Τελευταία αγορά ήταν ένα κραγιόν σε ροζ-κοραλί απόχρωση (νο.52). Ένα τέτοιο χρώμα ήθελα να αγοράσω εδώ και μέρες, καθώς το θεωρώ άκρως καλοκαιρίνο. Ακόμα, επειδή συνήθως βάφω έντονα τα μάτια μου, θέλω στα χείλη μου ένα πολύ απαλό και διακριτικό αποτέλεσμα. Γι' αυτό χάρηκα με την αγορά του συγκεκριμένου κραγιόν, το οποίο παρόλο που δε το ένιωθα ιδιαίτερα ενυδατικό, ωστόσο δε ξεράθηκε στα χείλια μου.
Από αριστερά: ρουζ, σκιά Νο25 και σκιά Νο 27
 Αυτά για την ώρα, περιμένω τα σχόλια και τις δικές σας εντυπώσεις από καλλυντικά της εταιρείας και όχι μόνο..

  

4 σχόλια:

  1. μεγεια τα πραγματάκια σου... φαίνονται υπέροχα...
    φιλια απο http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή