Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Νέες και οικονομικές αγορές!

Ένα παράπονο όσων από εμάς ζούμε στην επαρχία και μάλιστα σε σχετικά μικρές πόλεις είναι ότι οι επιλογές μας για τις αγορές καλλυντικών είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Ακόμα και σε μεγάλες και γνωστές αλυσίδες καταστημάτων δεν υπάρχουν όλες οι εταιρείες και τα προϊόντα που βρίσκει κανείς στα ίδια καταστήματα της Αθήνας ή άλλων μεγάλων πόλεων. Κάπως έτσι άρχισα να αγοράζω καλλυντικά από το διαδίκτυο και είδα τη συλλογή μου να αυξάνεται, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο κόστος. Παράλληλα, ακολούθησα τη συμβουλή της Νατάσας, από το mak3upbyNatashaV, και άρχισα να ψάχνω μικρά-τοπικά καταστήματα καλλυντικών της πόλης μου, στα οποία πράγματι ανακάλυψα "μαργαριτάρια"!
  Σ' ένα από αυτά βρήκα την εταιρεία Golden Rose και αγόρασα την πενταπλή παλέτα σκιών της Blue Line 101. Τα χρώματά της είναι λευκό, ροζ, γαλάζιο, μπλε και ένα σκούρο μπλε. Τη λευκή, τη ροζ και τη γαλάζια τις χρησιμοποιώ ως βάση ή για να ανακατέψω τις σκιές μου και να απαλύνω τα χρώματα και τέλος για να δώσω λάμψη κάτω από το φρύδι, κυρίως τη λευκή. Η μπλε και η μπλε σκούρα έχουν καλύτερη απόδοση χρώματος. Η υφή της μπλε είναι σατινέ και της σκούρας ματ. Η ποσότητά τους είναι αρκετή, έρχονται σε μια πολύ πρακτική και ελαφριά συσκευασία με ένα διπλό σφουγγαράκι και μου στοίχισαν μόνο 6 ευρώ. Στο κατάστημα από το οποίο την αγόρασα είχε και την αντίστοιχη παλέτα με πράσινες αποχρώσεις, για την οποία μετάνιωσα που συγκρατήθηκα και δεν την  αγόρασα, αλλά δεν πειράζει, την άλλη φορά...  
Golden Rose Blue Line 101
Επόμενη αγορά ήταν η terracotta eye shadow duo (310), πάλι της Golden Rose. Διπλή σκιά σε μπεζ και μπρονζέ αποχρώσεις με πολύ καλό αποτέλεσμα χρώματος και shimmery υφή. Έχουν γίνει οι αγαπημένες μου -μιας και προτιμώ κυρίως τις καφέ αποχρώσεις στο μακιγιάζ μου- και τις συνδυάζω με ένα καφέ, ελαφρώς μεταλλικό, μολύβι ματιών (το 315) της Impala. Τη συγκεκριμένη εταιρεία δεν τη γνώριζα, όμως την εκτίμησα (μετά από αυτή μου την αγορά) και λόγω ποιότητας και λόγω τιμής. Το μολύβι είναι πολύ μαλακό, έχει μια καφέ-χρυσή απόχρωση, είναι αδιάβροχο, με πολύ καλή διάρκεια και δερματολογικά ελεγμένο.Τέλος, η εταιρεία Impala είναι γερμανική και το μολύβι κόστιζε 1,5 ευρώ!
terracotta eye shadow duo (310)

μολύβι ματιών Impala (315)


Τέλος, μια ακόμα σκιά και πάλι άγνωστης (σε μένα) εταιρείας είναι η i-shine eye shadow της MODA, νούμερο 331. Πρόκειται για μια μεταλλική σκούρα πράσινη σκιά, την οποία όμως δεν έχω ακόμα χρησιμοποιήσει, επομένως δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Σίγουρα μ' αρέσει πολύ το χρώμα της και με μια απλή δοκιμή στο χέρι είδα ότι γράφει πολύ έντονα, χωρίς primer. Κόστος 3 ευρώ..

Μoda i-shine (331)

 Μ' αυτές τις τελευταίες και ιδιαίτερα οικονομικές αγορές που έκανα χάρηκα και για έναν ακόμα λόγο: γιατί συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται να "λάμπει κάτι για να είναι χρυσός" και ότι κακώς "σνόμπαρα" μέχρι τώρα μαγαζιά που δεν είναι πολυκαταστήματα με χλιδάτες βιτρίνες και δημοφιλείς εταιρείες.
Αυτή είναι και η δική μου συμβουλή σε όλες εσάς..!

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία προιόντα. Την Golden Rose την έχω ξαναακούσει και σίγουρα θα δοκιμάσω κάποιο προιόν της στο μέλλον! :)
    -Μαρία από http://beautylifebymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εγώ, Μαρία μου, θα επιδιώξω να αποκτήσω κι άλλα προϊόντα της εταιρείας. Έχω ευχαριστηθεί με όσα ήδη δοκίμασα και τα βρίσκω και σε πολύ καλές τιμές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή