Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Foundation stories...

   Γεια σας αγαπημένες μου beauty fans! Σκέφτηκα σήμερα να σας γράψω για τρία foundation που έχω ξεχωρίσει στη συλλογή μου και τα έχω αγαπήσει τόσο πολύ που τα αγοράζω ξανά και ξανά.Πρέπει να σας πω ότι είμαι λάτρης των υγρών make up, τα χρησιμοποιώ καθημερινά και αυτό που ζητάω για τη δική μου επιδερμίδα είναι μέτρια κάλυψη, ομοιομορφία και εξάλειψη της δυσχρωμίας.


   Τον προηγούμενο χειμώνα, λοιπόν, αγόρασα για πολλοστή φορά το teint renergie lift της Lancome, με SPF 20. Πρόκειται για μια βάση με τόσο ανάλαφρη σύνθεση, ώστε να μην το αισθάνομαι καθόλου στο πρόσωπό μου. Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα και το αποτέλεσμα που αφήνει είναι φυσικό, με μέτρια κάλυψη και αρκετά καλή διάρκεια. Για όσες θέλετε ματ αποτέλεσμα, θα χρειαστεί σίγουρα να ταμπονάρετε με πούδρα. Το συνιστώ σε όσες έχετε επιδερμίδα ξηρή ή κανονική χωρίς πολλές ατέλειες και επιθυμείτε μια ομοιόμορφη και φυσική όψη στο πρόσωπό σας. Είναι από τα ακριβά προϊόντα της συλλογής μου και μου στοιχίζει γύρω στα 45 με 50 ευρώ. 
 Δεύτερο αγαπημένο το οποίο μάλιστα με άφησε περισσότερο ικανοποιημένη από όσο περίμενα είναι το Ever Lasting της Oriflame, με σιλικόνη και συστατικά που ανανεώνουν την επιδερμίδα. Απαλό, πιο καλυπτικό από το προηγούμενο της Lancome, αλλά και πιο "βαρύ" το αποτέλεσμά του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνει το πρόσωπό μου να μοιάζει με μάσκα. Δεν είναι λιπαρό, απλώνεται πολύ εύκολα και έχει ένα υπέροχο, διακριτικό άρωμα. Η διάρκειά του είναι μεγάλη, αλλά όχι 10 ώρες που υπόσχεται η εταιρεία. Κοστίζει κανονικά γύρω στα 10 ευρώ, αλλά συχνά η Oriflame το βάζει σε προσφορά, οπότε γίνεται ακόμα πιο οικονομικό και αξίζει σίγουρα.

  Τέλος, ένα ακόμα πιο φθηνό foundation (κόστος γύρω στα 5 ευρώ) που έχω ευχαριστηθεί είναι της Essence το Stay all day 16hours. Είναι παχύρευστο, με μέτρια κάλυψη και αφήνει ένα βελούδινο, ματ αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί ως μειονέκτημά του είναι ότι (σε μένα τουλάχιστον) η απόχρωσή του σκουραίνει μόλις στεγνώσει, γι' αυτό και το σετάρω με μια ανοιχτόχρωμη πούδρα. Ικανοποιητική είναι και η διάρκειά του, αν και δεν ξέρω αν φτάνει τις 16 ώρες που διαφημίζει.
Αυτά, λοιπόν, από εμένα! Ελπίζω να καταφέρω σύντομα να σας δείξω κάποιες καινούριες αγορές που έχω κάνει σε προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ και οι οποίες με έχουν ενθουσιάσει!
  Πολλά φιλιά
Ελένη

4 σχόλια:

  1. Geia s,eleni!polu wraio kai analutiko to post s den exw dokimasei kanena apo auta make up alla th hthela pl na dokimasw ths lancome :)alla i timh einai arketa tsimpimenh tha elega :/
    an theleis mporeis na episkefteis to blog mas kai na gineis melos s ths pareas mas!th xaroume polu !! :)
    cherry2blossom.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, γενικά τα προϊόντα της Lancome είναι ασύμφορα, γι' αυτό και αναφέρθηκα και σε οικονομικότερες εναλλακτικές με εξίσου καλά αποτελέσματα. Ακολουθώ ήδη το blog σας και ομολογώ ότι είστε πολύ καλές κορίτσια!

      Διαγραφή
  2. Της essence σκεφτομαι να το δοκιμασω και εγώ συντομα μιας και τελειώνει αυτό που χρησιμοποιώ τωρα της MUA.Καλό μου ακουγεται ;) Αναμένω και το επόμενο ποστ με τις νεες σου αγορές ;)) x0x0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι και καλό και πολύ οικονομικό. Έρχεται καινούριο post, ζητώ συγγνώμη που καθυστέρησα να σου απαντήσω.. φιλάκια!!!

      Διαγραφή