Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Sunsilk πρόγραμμα αναδόμησης

Γεια σας αγαπημένες μου beauty fans!
Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν περιποίησης μαλλιών, το οποίο με κάνει πολύ χαρούμενη. Πρόκειται για την leave-on κρέμα της εταιρείας Sunsilk, για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. 





   Μια κρέμα με κερατίνη, που χρησιμοποιώ μετά το λούσιμο και η οποία φυσικά δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Απλώνω μια μέτρια ποσότητα (στο μέγεθος περίπου ενός καρυδιού) σε βρεγμένα μαλλιά από τη μέση και κάτω της τρίχας. Όσες φορές την έχω εφαρμόσει δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλη μαλακτική ή μάσκα μαλλιών, γιατί αποφεύγω να "φορτώνω" τα μαλλιά μου με πολλά προϊόντα και το αποτέλεσμα που αφήνει είναι κα-τα-πλη-κτι-κό! Μαλλιά απίστευτα απαλά, που ξεμπερδεύουν εύκολα, δε βαραίνουν και μυρίζουν υπέροχα. Μάλιστα, το άρωμα διαρκεί σίγουρα δυο μέρες. 
   Τη χρησιμοποιώ εδώ και τρεις εβδομάδες κάθε φορά που λούζομαι και αυτό που έχω παρατηρήσει στα δικά μου μαλλιά, που έχουν ξηρές άκρες και είναι ταλαιπωρημένα από τις βαφές, είναι ότι η συγκεκριμένη κρέμα τα ενυδατώνει και τα κάνει να φαίνονται πιο υγιή και λαμπερά. Τις μέρες μάλιστα που δεν προλαβαίνω να τα ισιώσω με πιστολάκι, δε φριζάρουν και δεν χρειάζονται κάποιο άλλο προϊόν styling.
    Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στη συσκευασία, η κρέμα επανορθώνει εξωτερικά και εσωτερικά την τρίχα και η αναδόμηση ξεκινά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Στα δικά μου μάτια φάνηκε πράγματι η διαφορά από την πρώτη εφαρμογή. Έχουν περάσει περίπου δυο μήνες από την τελευταία φορά που πήγα κομμωτήριο και ενώ θα έπρεπε να φαίνονται οι άκρες τους άγριες και αφυδατωμένες, ωστόσο είναι και φαίνονται απόλυτα υγιείς, χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει παράλληλα με αυτή την κρέμα και κάποιο άλλο προϊόν. 
   Σε όποια από εσάς δεν την έχει αποκτήσει τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι ένα super οικονομικό προϊόν (εγώ την αγόρασα από super market μόνο 2,50 ευρώ). Επίσης, κυκλοφορεί και σαμπουάν, μάσκα και conditioner της ίδιας σειράς και όποια τα έχει δοκιμάσει ας μου πει τη γνώμη της, γιατί σκέφτομαι να τα αγοράσω.
Σας φιλώ
Ελένη
 

4 σχόλια:

  1. Τα leave in της sunsilk είναι τα καλύτερα προιόντα που έχει να δείξει αυτή η εταιρία κατά την ταπεινή μου γνώμη....Εχω έχω το πορτοκαλι για τα ξηρά και ταλαιπωριμένα μαλλια , το πράσινο που είναι για σπαστά με μπούκλες μαλλία και το μωβ που είναι για φιζαρισμένα μαλλία και τα αγαπώ και τα τρία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα Μαρία μου! Είναι από τα καλύτερα προϊόντα που έχω κι εγώ δοκιμάσει. Εγώ έχω μόνο το πορτοκαλί της, αλλά τώρα που μου είπες ότι υπάρχει και για φριζαρισμένα μαλλιά, θα το αναζητήσω και θα το αγοράσω και αυτό.

      Διαγραφή
  2. Θα τη δοκιμάσω!! :) Ψάχνω ένα καλό προιόν για τα μαλλιά για αναδόμηση, και από το review σου, μου κίνησε το ενδιαφέρον! Πολύ καλή φαίνεται! xx
    tell-a-beauty-story.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική μου, εγώ την έχω καταευχαριστηθεί! Από τα λίγα τόσο οικονομικά προϊόντα που κάνουν τέλεια δουλειά!

      Διαγραφή