Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Clinique: Liquid facial soap oily skin formula

   Καλημέρα σε όλες! Σήμερα αποφάσισα, όπως φαίνεται και από τον τίτλο, να σας μιλήσω για το υγρό σαπούνι καθαρισμού της Clinique, για λιπαρές επιδερμίδες. Όσες με παρακολουθείτε θα έχετε καταλάβει ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα προϊόντα περιποίησης και κυρίως σε όσα αφορούν την φροντίδα του προσώπου, γι' αυτό και συνεχώς δοκιμάζω καινούρια προϊόντα. 
  Το αγόρασα πριν από περίπου ένα μήνα από τα duty free του αεροδρομίου και από τότε το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ, αφού προηγουμένως έχω αφαιρέσει το περισσότερο μακιγιάζ με κάποιο άλλο προϊόν ντεμακιγιάζ ή με υγρό μαντηλάκι. 

  Έχω ευχαριστηθεί πολύ με αυτό το προϊόν, πρώτον γιατί καθαρίζει πολύ καλά το δέρμα μου και δεύτερον γιατί ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Το πρόσωπό μου δεν γυαλίζει, οι πόροι συρρικνώνονται και το δέρμα μου είναι φρέσκο και λαμπερό. Δεν με τραβάει, δεν μου προκαλεί ερεθισμούς ούτε τσούζει τα μάτια. Κάτι ακόμα που έχω προσέξει είναι ότι εδώ και ένα μήνα που το χρησιμοποιώ, δεν έχουν εμφανιστεί καθόλου σπυράκια, αν και πρέπει να σημειώσω ότι ποτέ δεν είχα πρόβλημα ακμής, απλά κατά διαστήματα εμφάνιζα μερικά.
  Επίσης, για όσες σας αρέσουν τα αφρώδη καθαριστικά, αυτο είναι ιδανικό: Πατώντας μια μόνο φορά την αντλία, το προϊόν που βγαίνει κάνει πλούσιο αφρό και είναι αρκετό για όλο το πρόσωπο. Μπορεί επομένως να μην είναι από τα οικονομικά καθαριστικά προσώπου (στα duty free έκανε 19 ευρώ, νομίζω ότι η κανονική του τιμή είναι γύρω στα 22), όμως διαρκεί αρκετό καιρό. 
  Είναι ένα προϊόν που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όσες κοπέλες έχουν λιπαρή επιδερμίδα και συμπεριλαμβάνεται ήδη στα αγαπημένα μου καθαριστικά προσώπου. Νομίζω ότι κυκλοφορεί και κρέμα ή serum (δεν είμαι σίγουρη) της ίδιας σειράς, την οποία θα αναζητήσω και θα επιδιώξω να αποκτήσω στο προσεχές μέλλον.
Αυτά, λοιπον, από εμένα για την ώρα..Να περνάτε καλά!
Ελένη

2 σχόλια:

  1. Γειά σου!!Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αυτό το προιόν αλλά με έχεις βάλει τωρα σε σκέψη να το πάρω να το δοκιμάσω.Πολύ ωραίο το review σου!!!
    Μάρω από http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ Μάρω! Το καθαριστικό της clinique στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, αν έχεις κι εσύ λιπαρή επιδερμίδα. Μπορεί να μην είναι από τα πιο οικονομικά, όπως αναφέρω στο review, αλλά είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει και κρατάει για πολύ καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή